Terményszárító, Gabonafeldolgozó és Villamosipari Berendezéseket Gyártó és Szerelő Kft.   www.tegavill.hu
Magyar English Deutsch
Választott nyelv: English
Főoldal >> Cégünkről >> Kiállítások, szakvásárok
Kiállítások, szakvásárok

 

 

 

 

 

 

A magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozójává vált az Alföldi Állattenyésztési Napok Szakkiállítás és Vásár, amelyet a hódmezővásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt. szervez kezdettől fogva a Magyar Állattenyésztők Szövetségének jelentős segítségével. A rangos szakmai rendezvény 2005-től a növénytermesztési ágazat bemutatásával is bővült, s így a kiállítás elnevezése 2007-től Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokra változott. 

 

 

A részvénytársaság teremtette meg Magyarországon az újkori állatkiállítások kultúráját, s vezette be az állatbírálatokat a legfejlettebb állattenyésztő országok mintája alapján. 2011-ben immáron tizennyolcadik alkalommal ad otthont a küllemében is lenyűgöző állatkiállítói terület a rendezvénysorozatnak. 

 

 

Az állattenyésztés hat ágazata, a ló-, a szarvasmarha-, a sertés-, a juh-, kecske- és a baromfitenyésztők mellett az állattenyésztés és az ahhoz kapcsolódó növénytermesztés szakiparának legjelesebb képviselői mutatkoznak be Hódmezővásárhelyen.

 

 

Legyen a látogatónk, legyen a vendégünk! Tisztelettel várjuk érdeklődését!

 

 

 

 


 


Agrárgépshow – Mezőgazdasági Eszköz és Gép Szakkiállítás

 

Korda - Filmstúdió Etyek

 

2011. február 10-12.

 

 


 

A filmvilág világsztárjai után a mezőgazdasági géppiac résztvevői kapnak főszerepet az etyeki Korda Filmstúdióban, ugyanis itt mutatják be kínálatukat 2011. február 10-e és 12-e között az Agrárgépshow Mezőgazdasági Eszköz és Gép Szakkiállításon. Nemcsak a helyszín tér el a megszokottól, hanem maga a kiállítás is. 

 

Legyen a látogatónk, legyen a vendégünk Etyeken is! Tisztelettel várjuk érdeklődését!

 

A helyszín megközelítése:

http://www.agrargepshow.hu/latogatoknak/megkozelites

 

 

 

 


 

 

 

AGROMASH

AGRO+MASHEXPO

29. Nemzetközi mezőgazdasági és mezőgép kiállítás

 

2011. január 26-29. 

 

 

 

 

A mezőgazdasági munkák  megkezdése előtt ideális időpontban kínál bemutatkozási lehetőséget hazánk legrangosabb agrárkiállítása, az AGRO+MASHEXPO. A minőségi termelés elhivatott képviselői, a mezőgazdasági géppiac résztvevői immáron 29. alkalommal találkoznak, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A szakma szereplői számára már hagyománnyá vált, hogy az év elején fedett csarnokban ismertetik meg a gyártók, a fejlesztők, a forgalmazók és a tudományos műhelyek az elmúlt év fejlesztéseit és kínálatát.

A 2011-ben megrendezésre kerülő AGRO+MASHEXPO-n is várjuk szeretettel, hogy bemutathassuk Önnek újdonságainkat!

 

Legyen a látogatónk, legyen a vendégünk! Tisztelettel várjuk érdeklődését!

 

 

Megközelíthetőség

 

Vonattal érkezve

 • Nyugati pályaudvarról: M3-mal (kék metró vonal) a Deák téri megállóig, átszállással M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 100-as busszal
 • Keleti pályaudvarról: M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 100-as busszal
 • Déli pályaudvarról: M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 100-as busszal.

 

Repülővel érkezve

Ferihegy 1, 2A és 2B Terminál: 200E jelzésű autóbusszal Kőbánya-Kispest állomásig, onnan a 85 vagy 85E busszal az Örs vezér téri végállomásig, majd a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 100-as busszal.

 

Megközelíthetőség autóval

A Vásárközpont GPS koordinátái:
N47° 29.587', E19° 7.294', Magasság: 143 m

 


 

  

IV. Kaposvári Állattenyésztési Napok


Megújult formájában most negyedik alkalommal várta a látogatóit szeptember 24-étől három napon át a Kaposvári Állattenyésztési Napok. Cégünk, a TeGaVill Kft. kapta a kiállítás Innovációs Nagydíját.

A Dunántúl legnagyobb állattenyésztési szakkiállításának három napja alatt a mintegy ezer bemutatott tenyészállat mellett ezúttal is színvonalas szakmai és közönségprogramok várták a látogatókat.


Köszönjük, hogy meglátogatták standunkat!


Innovációs díj

 

 


 

Kaposvár visszavár! 2010. szeptember 24-26.!

 


IV. Kaposvári Állattenyésztési Napok ebben az évben vette fel a „Nemzetközi Mezőgazdasági, Élelmiszeripari Szakkiállítás és Vásár” nevet, jelezve azt a töretlen fejlődést, ami az elmúlt években bekövetkezett.

A rendezők reményei szerint az agrárium szereplői naptárukban már bejelölték a 2010. szeptember 24-26-ai hétvégét, a kiállítás időpontját, amikor együtt ünnepelhetjük a mezőgazdasági év fordulóját.

 

Legyen látogatónk Kaposváron is, szeretettel várjuk!


www.kaposvarinapok.hu

 


 

 

Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok, 2010


Köszönjük megtisztelő érdeklődésüket!


 A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon az idén a gyártók kategóriában cégünknek ítélték azagrárseregszemle nagydíját a Parktik Mag tisztítógép-család legújabb tagjáért. A Praktik-Mag 6+11 tisztítógép előnyei között emelhetjük ki az egyszerű kezelhetőséget, a biztos működést, az alacsony fajlagos energiafelhasználást, a környezetkímélő működést, a többcélú felhasználhatóságot, a modulelvű kialakítást, és az optimális ár-érték arányt. 

 

Őstermelő Innovációs Díj  


Az Őstermelő mezőgazdasági szaklap minden évben díjazza a magyar agrárium szereplőit.

A Bábolnai Gazdanapokon cégünk, a TeGaVill Kft. vehette át az innovációs díjat, az általunk fejlesztett, gyártott, forgalmazott BioDryer-rendszer megvalósulásáért.


Bábolnai Nagydíj

 


A magyar mezőgazdaság legrégebbi kiállítása, a több mint negyedszázados Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok ebben az évben szeptember 8-11. között nyitja meg kapuit. A méltán elismert rendezvény évről-évre bemutatja az agrárgazdaság fejlődését, eredményeit, nemcsak a hazai, de az európai piacokon is. 

A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok minden évben 4 napon át számos szakmai és szórakoztató programmal várja a szakembereket és a látogatókat egyaránt. A vásár szervezői igyekeznek méltó módon bemutatni azt a fejlődést, ami a magyar agrárium szereplőinek munkáját példázza.

Jöjjenek el és legyenek velünk a 26. Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon!


Szeretettel várjuk Önöket!

  

2010. augusztus

 

Kiállítások, szakvásárok


Köszönjük, hogy látogatónk volt a XVII. Baranyai Gazdanapokon Szentlőrincen és

a IXX. FARMER-EXPO-n Debrecenben! Szeretettel várjuk Önöket egy év múlva is!

Debrecenben Termékdíjjal, a 17. alkalommal megrendezett Dél-dunántúli régió legnagyobb és legrangosabb mezőgazdasági szakkiállításán Innovációs Nagydíjjal jutalmazták cégünket. A díjazott termékünk a Praktik Mag 6+11 tisztítógép, mely a nagyüzemek igényeire lett fejlesztve.


 • Díjak 2010
 • Agro+Mashexpo
 • Agro+Mashexpo
 • Agro+Mashexpo
 • Agro+Mashexpo
 • Baranyai Gazdanapok
 • Baranyai Gazdanapok
 • Baranyai Gazdanapok
 • Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
 • Agritechnica - Hannover
 • Farmer-Expo
 • Farmer-Expo
 • Farmer-Expo
 • Farmer-Expo
 • Farmer-Expo
 • Farmer-Expo
 • Farmer-Expo
 • Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok
 • Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok
 • Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok
 • Kaposvári Állattenyésztési Napok

Kosár tartalma
A kosár üres!
Belépés
Letöltések
Gabonatárolási szakmérnök ismertető
Tisztító rosta PRAKTIK-MAG 3+6, 4+8, 6+11
Láncos szállító
Serleges felvonó
Porleválasztó
Hírlevél
Értesüljön az elsők között az újdonságokról!
Súgó
Fejlesztések
Technológia, Minőség, Forma
Biharnagybajomi Dózsa Agrár Zrt.
TeGaVill Kft.
© 2020 Minden jog fenntartva
Cégünkről | Oldaltérkép
7300 Komló, Altáró út 18., Pf.: 49
Telefon: +36 (72) 582 020, +36 30 298 59 02
Fax: +36 (72) 582 021
E-Mail: info@tegavill.hu
GDS Company Kft.