Terményszárító, Gabonafeldolgozó és Villamosipari Berendezéseket Gyártó és Szerelő Kft.   www.tegavill.hu
Magyar English Deutsch
Választott nyelv: English
Főoldal >> Cégünkről >> Cégismertető
Cégismertető

Kisgazdaságtól a nagyüzemig

 

A TeGaVill Kft. (Terményszárító, Gabonafeldolgozó és Villamosipari Berendezéseket Gyártó és Szerelő Korlátolt Felelősségű Társaság) 1992-ben alakult családi vállalkozás. A kezdeti kisvállalkozás mára közel 100 főt foglalkoztató középvállalkozássá fejlődött.


Tevékenységi körünk magában foglalja a tisztító-, szárító-, tároló-, hűtvetárolás-, uszálytöltő-, keverő-, malom-, vetőmag-, brikett-, pellet- és biomassza-technológiákat, a tervezéstől a kivitelezésig, a betakarítástól a feldolgozásig.
 

A piaci igényeknek megfelelően kialakított, építőkocka elv szerint működő berendezéseket, komplett technológiákat telepítünk a kis farmergazdaságoktól az integrátori tevékenységet is folytató nagyüzemekig. Ezeket a döntés-előkészítéstől, a pályázati adatszolgáltatáson és pályázatíráson, a tervezésen (építészeti, villamos és technológiai), gépgyártáson, egyedi gépbeszerzésen, telepítésen és beüzemelésen, az engedélyeztetési eljáráson keresztül, a kezelőszemélyzet betanításáig vállaljuk.


Betakarítástól a feldolgozásig

TeGaVill  körfolyamat
 
A mindig azonos műszaki szint biztosítása érdekében minősített beszállítókkal működünk együtt. Fő célunk és elvárásunk magunkkal és beszállítóinkkal szemben, hogy megfeleljünk jelszavainknak:  


technológia-minőség-forma

A gépeink minőségét és megbízhatóságát jól képzett szakembergárdánk mellett a megfelelő gyártási háttér garantálja, munkánkat ma már a számítógépes tervezés, és a CNC vezérlésű megmunkáló gépek jellemzik. A TeGaVill Kft-nél fontosnak tartjuk, hogy a nyugaton már jól bevált, de nálunk még kevésbé elterjedt gyártástechnológiákat is alkalmazzuk. Gyártmányainkat és a gyártási technológiánkat a minőségi kiszolgálás érdekében folyamatosan fejlesztjük. Fejlesztő mérnökeink munkájuk során természetesen figyelembe veszik a környezeti hatásokat: a kibocsátott por mennyiségének és a gépek zajszintjének minimalizálására, az energiatakarékosságra, valamint nem utolsó sorban a gépek formai tervezésére is jelentős hangsúlyt fektetnek.  
Fejlesztéseinknél az alábbi szempontokat határoztuk meg:
  • stabil, biztos működés,
  • kiemelten jó környezetvédelem,
  • kis fajlagos energiafelhasználás,
  • egyszerű kezelhetőség,
  • ár-érték arány optimalizálása,
  • több célú felhasználhatóság,
  • építőkocka elvű kialakítás (egymásra épülő, egymást feltételező, igény szerint bővíthető berendezések),
  • design.
A gabonaipar területén az elmúlt évtizedben nemcsak hazánkban, hanem külföldön is rendszeresen építünk beruházásokat, és exportálunk gépeket. Tevékenységünk folytán mindig szem előtt tartjuk a növénytermesztés létesítményeinek, a terményszárítók, - tisztítók, kiszolgáló berendezéseik technológiai korszerűsítését, új gépek kialakítását. Az általunk forgalmazott, illetve saját fejlesztésű termékeink kielégítik a kornak megfelelő korszerűségi, műszaki, biztonsági követelményeket. Gépeink és komplett technológiáink mindenkor megfelelnek a környezetvédelmi, levegő-tisztaság védelmi előírásoknak, rendeltetésnek megfelelő használatuk mellett csökkennek az üzemeltetési költségek, javul a kezelt termények minősége, ezáltal növelik a versenyképességet. 

Kosár tartalma
A kosár üres!
Belépés
Letöltések
Gabonatárolási szakmérnök ismertető
Tisztító rosta PRAKTIK-MAG 3+6, 4+8, 6+11
Láncos szállító
Serleges felvonó
Porleválasztó
Hírlevél
Értesüljön az elsők között az újdonságokról!
Súgó
Fejlesztések
Technológia, Minőség, Forma
Biharnagybajomi Dózsa Agrár Zrt.
TeGaVill Kft.
© 2020 Minden jog fenntartva
Cégünkről | Oldaltérkép
7300 Komló, Altáró út 18., Pf.: 49
Telefon: +36 (72) 582 020, +36 30 298 59 02
Fax: +36 (72) 582 021
E-Mail: info@tegavill.hu
GDS Company Kft.